<div dir="ltr">I confirm that this indeed fixes the issue here too!<div><br></div><div>How can we help to get this fix into the trunk?</div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Sep 12, 2013 at 12:26 PM, Hakki Dogusan <span dir="ltr"><<a href="mailto:hakki@dogusan.net" target="_blank">hakki@dogusan.net</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi,<br>
<br>
12-09-2013 12:35 tarihinde, Fred Beca yazd─▒:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Thanks for the patch! It indeed looks obvious when reading this fix :-)! I<br>
will double check that it works here and will let you know asap!<br>
<br>
<br>
On Wed, Sep 11, 2013 at 6:12 PM, Massimo Valentini<br>
<<a href="mailto:mvalentini335@gmail.com" target="_blank">mvalentini335@gmail.com</a>><u></u>wrote:<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Fred Beca wrote:<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Hi there,<br>
<br>
I am bumping this old thread, since the issue is still there in<br>
1.12.16, and I have not figured out yet how to properly fix it. The<br>
issue is clearly linked to the win32 surface's image size that does<br>
not cover the entire surface (because of clipping regions), but I<br>
would need some more insight about how it is supposed to work to fix<br>
it.<br>
<br>
Has anyone an idea?<br>
<br>
Regards,<br>
<br>
Fred.<br>
<br>
<br>
<br>
</blockquote>
Hi Fred, I'm not a cairo expert, but I played a little with cairo on<br>
Windows<br>
and this quick hack apparently fixes the issue in your example and in<br>
the test case attached to this bug-report:<br>
<br>
<a href="https://bugs.freedesktop.org/**show_bug.cgi?id=53121" target="_blank">https://bugs.freedesktop.org/*<u></u>*show_bug.cgi?id=53121</a><<a href="https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=53121" target="_blank">https:/<u></u>/bugs.freedesktop.org/show_<u></u>bug.cgi?id=53121</a>><br>

<br>
I'd like to know if it fixes also the problem in your full program.<br>
<br>
HTH<br>
<br>
<br>
</blockquote>
<br>
</blockquote>
<br>
<br>
(MinGW-4.8.1, WinXP/7)<br>
<br>
Your patch worked here too, thanks!<br>
<br>
<br>
--<br>
Regards,<br>
Hakki Dogusan<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
<br>
<br>
<br>
<br>
-- <br>
cairo mailing list<br>
<a href="mailto:cairo@cairographics.org" target="_blank">cairo@cairographics.org</a><br>
<a href="http://lists.cairographics.org/mailman/listinfo/cairo" target="_blank">http://lists.cairographics.<u></u>org/mailman/listinfo/cairo</a></font></span></blockquote></div><br></div>